Nieuwetijdsmanagement
Where history meets future, Water the soil, Sun the forest, And you, A trustworthy friend

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is actief sinds 1997 met bedrijfsontwikkelingsactiviteiten zoals teamontwikkeling, (management) coaching, managementontwikkeling en gezondheidsmanagement.  De mensen binnen ons bedrijf hebben een Universitair, HBO economie en een HBO gezondheidsachtergrond. Wij integreren deze kennis en ervaring tot een nieuwetijdsbedrijf dat open staat om bij te dragen en mee te doen aan persoonlijke en bedrijfsontwikkeling nieuwetijdse stijl. (zie ook de introductie Nieuwetijdsmanagement)

Onze missie is gebaseerd op  het ontwikkelen van authenticiteit van mensen en organisaties.  Wij gaan uit van een holististisch mensbeeld en vanuit de ontwikkelde kwaliteiten en talenten en de vorming van de authenticiteit van de persoon en/of bedrijf kunnen de persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen met succes worden behaald.

Klanten waar wij met plezier en succes de opdrachtdoelstellingen hebben behaald zijn o.a.:  Devote B.V. (Ordina), Integer Networks B.V. (Ordina), Zwolse Algemeene (Allianz), ING bank, UWV Utrecht, Loyalis verzekeringen B.V. ,Keramag Nederland B.V. (Sphinx) , PhEonix Design, APG Vermogensbeheer, Christiaan Smit Makelaardij (Meeus) en Meeùs Verzekeringen (UMG),

Ook bieden wij een integrale gezondheidspraktijk waar we werken aan de balans tussen bewustwording, mentale en emotionele ontwikkeling en middels nieuwetijdse gezondheidsmethodieken, ook aan de fysieke gezondheid van de medewerker.