Gezondheidsontwikkeling
Where history meets future, Water the soil, Sun the forest, And you, A trustworthy friend

"Tailor Made"

Dit programma is speciaal ontworpen voor managers, ondernemers en leidinggevenden.

Zij staan als geen anders bloot aan een stressvolle omgeving en nemen vaak ongemerkt te weinig tijd... of hebben die tijd niet, om voldoende op hun gezondheid te letten.

Tijden veranderen, er wordt steeds meer druk gelegd op bestuurders en leidinggevenden. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat zij daar allemaal aan kunnen en moeten voldoen, maar dat is het natuurlijk niet. Vandaag of morgen wordt een ieder geconfronteerd met enige vorm van stressklachten, die dan als we niet uitkijken chronisch worden en ziektes zich gemakkelijk kunnen ontwikkelen. Is het niet raar dat wij wel onze auto's bij zoveel kilometers laten checken bij de garage en dat we zelf pas aan onze gezondheid denken als we ziek worden?

Daarom hebben wij het Management Match Programm ontwikkeld. Leidinggevende kunnen een preventieve gezondheidsscan laten maken op basis van quantumbiofeedbackfrequenties. Deze frequenties geven een beeld van stressvolle en ongezonde factoren die van invloed kunnen zijn op de gezondheid op de langere termijn. Naar aanleiding van deze scan, ontstaat inzicht in belastende factoren voor lichaam en geest. Daarna maken wij een op-maat gemaakt programma, dat er voor zorgt dat alle factoren die stress opleveren op een snelle en effectieve wijze aangepakt kunnen worden. Dit programma is gericht op: het aanvullen van  energie van het lichaam, het ontgiften van belastende stoffen, het opbouwen van de vitaliteit van de organen, het stimuleren van de weerstand, het aanvullen van voedingstekorten,  voedings- en bewegingsadvies, stressreductie en coaching. Dit alles gecombineerd in één pakket. Lekker makkelijk en duidelijk. Het doel van deze aanpak is, dat de manager in een korte tijd merkt dat hij/zij meer vitaliteit gaat ervaren en preventief met de gezondheid bezig is. Aangezien wij integraal werken en een programma opstellen wat precies op maat wordt gemaakt wordt de manager of leidinggevende veel tijd bespaard en vertaalt  deze aanpak zich terug in gezond en vitaal leven en werken op de langere termijn.

 

Lijkt het  Management Match Programma ook iets is voor u te zijn, bel of mail ons voor meer informatie.